Content feed Comments Feed

Marșul pentru viață 2014: „Adopția, o alegere nobilă”

Publicat de Mihai (admin) vineri, 21 martie 2014



Arhiepiscopia Iașilor, prin Sectorul de Misiune, Statistică și Prognoză Pastorală, Departamentul Pro Vita împreună cu Asociația Studenți pentru Viață – București, organizează la Iași, duminică,  23 martie 2014, între orele 13 – 15, ediția a patra a Marșului pentru viață, cu tema „Adopția, o alegere nobilă”.
 
Marșul pentru viață este un eveniment anual, inițiat cu 40 de ani în urmă în SUA, care se organizează în din ce în ce mai multe state din Europa și America. El este dedicat valorizării și protejării vieții copiilor și sprijinirii familiei.
 
Orașul Iași se alătură astfel marilor orașe din România, care vor susține această inițiativă și vor organiza simultan manifestări publice în zilele de 22–23 martie 2014, în scopul promovării adopției ca soluție firească pentru ocrotirea copiilor născuți de mame aflate în dificultate, ale căror familii nu își pot asuma responsabilitatea creşterii unui copil.
 
La Iasi Marșul pentru viață se va desfășura pe 23 martie, începând de la ora 13.00, pe traseul Piața Unirii – Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – Catedrala Mitropolitană – Palatul Culturii. Sunt invitați să participe persoane de orice vârstă, susținători ai valorilor tradiționale și ai programelor și inițiativelor dedicate protejării copiilor și familiei.
 
În cadrul Arhiepiscopiei Iașilor se vor mai organiza astfel de manifestări și la Pașcani – 23 martie, orele 16:00, Piatra Neamț – 23 martie, orele 13:00, Târgu Neamț – 24 martie, orele 14:00 și Dorohoi – 25 martie, orele 14:00.
 
Detalii despre programul Marșului pentru viață din Iași și Arhiepiscopia Iașilor se găsesc pe pagina www.provitaiasi.ro și www.doxologia.ro.

0 Responses to Marșul pentru viață 2014: „Adopția, o alegere nobilă”

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare