Content feed Comments Feed

Noi frecvenţe pentru Radio TRINITAS

Publicat de Mihai (admin) sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Radio TRINITAS se va putea asculta şi în localităţile Nucet (96, 4 MHz), Panciu (93 MHz), Petroşani (93, 7 MHz) şi Slobozia (102, 6 MHz), potrivit Agenţiei de ştiri Basilica a Patriarhiei Române.


Postul Patriarhiei Române a obţinut, joi, 21 noiembrie 2013, patru din cele douăzeci de frecvenţe scoase la concurs de Consiliul Naţional al Audiovizualului. Acestea se adaugă celor 47 frecvenţe terestre care acoperă peste 80% din teritoriul României.

Postul de radio TRINITAS a fost înfiinţat în anul 1996 din iniţiativa şi cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, în vreme arhipăstoririi ca Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei.

Prima transmisiune difuzată de Radio TRINITAS în seara zilei de 17 aprilie 1998, Sfânta și Marea Vineri din acel an, a fost slujba Prohodului Domnului, de la Catedrala mitropolitană din Iași.

Programele Radio TRINITAS se adresează tuturor categoriilor de ascultători. Pe lângă emisiunile religioase, grila de programe conține informații culturale, sociale și economice.

Sursa: jurnalspiritual.eu

0 Responses to Noi frecvenţe pentru Radio TRINITAS

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare